Érintésterápia

Healing the mind through the body! A MET (muscle effect therapy) egy manuális terápia, amely az embert gyógyítja, nem a betegséget "kezeli". A módszer pontos anatómiai és izületstatikai ismereteken nyugszik és az izmok és inak feszülésének változtatásával katalizálja a kliens állapotának változását, egészségének helyreállítását.

Friss topikok

  • PK: Annyiban van köze hozzá, hogy a kineziológia is izmokkal dolgozik, de a MET nonverbális, ha a bete... (2008.03.28. 20:12)

Linkblog

MET terápia

2011.08.31. 11:50 PK

Ez az oldal a Páldi Katalin által alkalmazott MET (Muscle Effect Therapy) alternatív/komplementer gyógymódról szól!

A MET nem más, mint

egy nonverbális, közvetlen érintésen alapuló testi és lelki szinten egyaránt ható terápia
Segít abban, hogy a saját belső folyamatainkat jobban értsük, személyiségünk mélyebb részeivel is kapcsolatba kerüljünk és mindebből új erőt merítsünk. Szavakban nem kifejezhető információt közvetít, olymódon, hogy azt mindenki a számára legmegfelelőbb módon értse.
A MET nagyon pontos és finom érintéseket használ, amely hozzájárul a figyelem befelé irányulásához: a nyugodt, elfogadó attitüd és az érintések a klienst relaxációhoz segítik, amelyben megnyílik az útja a belülről induló változás felé. A kezelések nyomán kialakuló test-tudatosság az egészség önálló – külső segítség nélküli fenntartását szolgálja.
 
 
A gyógyulás változás, a változáshoz változtatás szükséges!
 
 ...... a változás maga az élet!
 
A kezelés 1 órát vesz igénybe és szükség esetén hetente ismételhető 
a reklám után a szöveg folytatódik!

Szólj hozzá!

Címkék: terápia természetgyógyászat alternatív metterápia

A bejegyzés trackback címe:

https://erintesterapia.blog.hu/api/trackback/id/tr9569972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása